Tillbaka på jobbet igen efter några dagars ledighet och det har varit jätte skönt att bara pausa lite grann efter en ganska så intensiv tid på arbetet, jag känner att jag har nu mer energi en vad jag har haft på länge. Det enda problemet efter det att man varit ledig är att det lätt blir en massa jobb som ligger och väntar men jag ska försöka ta det i ett lugnt tempo och inte stressa upp mig som jag annars har lätt för att göra. Första dagen fick jag ett ganska roligt jobb nämligen att välja ut vad vi ska ge för företagspresenter till våra trogna kunder, jag hoppas att kunderna kommer att bli glada över presenterna jag vet att jag skulle bli det finns inget bättre en när man får ett bud upp till kontoret som kommer med fina saker till oss som jobbar här det brukar alltid lätta upp stämningen.